כתבה והכינה: חני ברונשטיין צילמה: לאה קליין
לסלט עשיר
5 גזרים בצבעים מקולף כולו לאורך לפסים
רימון מפורק
2 כוסות אדממה מבושל ומפורק מהתרמילים
1 בצל סגול חתוך לרצועות דקות
אגוזי מלך וקשיו לקישוט
לערבב
לרצועות העוף
3 חזה פרוס כמו לשניצל
2 כפות חרדל
2 כפות דבש
3 שיני שום כתושות
מלח פלפל
להשרות במרינדה
הכנה:
צורבים כ2 דקות מכל צד
פורסים לרצועות
לרוטב
רבע כוס מיץ חמוציות
כף שמן
מעט מיץ לימון
מלח פלפל
2 כפות רוטב טריאקי
ההכנה
מערבבים הכל ביחד
ההרכבה:
מערבבים את הסלט עם הרצועות עוף ויוצקים רוטב
תגובה אחת
מה זה מיץ חמוציות