חוזרים לשגרה עם סלט עוף עשיר צבעוני:)

שיתוף ב email
שיתוף ב print

כתבה והכינה: חני ברונשטיין צילמה: לאה קליין

לסלט עשיר

5 גזרים בצבעים מקולף כולו לאורך לפסים

רימון מפורק

2 כוסות אדממה מבושל ומפורק מהתרמילים 

1 בצל סגול חתוך לרצועות דקות

אגוזי מלך וקשיו לקישוט

לערבב 

צילום: לאה קליין

לרצועות העוף 

3 חזה פרוס כמו לשניצל

2 כפות חרדל 

2 כפות דבש

3 שיני שום כתושות

מלח פלפל

להשרות במרינדה

 

הכנה:

צורבים כ2 דקות מכל צד

פורסים לרצועות

 

לרוטב 

רבע כוס מיץ חמוציות

כף שמן

מעט מיץ לימון

מלח פלפל

2 כפות רוטב טריאקי

ההכנה

מערבבים הכל ביחד

ההרכבה:

מערבבים את הסלט עם הרצועות עוף ויוצקים רוטב

 

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.