יום שני

|

|

13/01/2025

לאישה החרדית

|

|

|

13/01/2025

|

יום שני

שיפודי חזה עוף/ מירב מלכה

החומרים:

חבילה של חזה עוף חתוך לקוביות

לרוטב:
2 כפות שמן זית
3 כפות רוטב טריאקי
1 כפית מיונז (לא חייב)
½כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
1 כפית שטוחה פפריקה
1 כפית תבלין על האש

אופן ההכנה:
להשרות את הקוביות חזה עוף ברוטב לפחות שעתיים במקרר .
להוציא ולשפד .
הכנה על מחבת פסים/פלנצ'ה בגובה להבה בינונית
להפוך מידי פעם עד שהשיפוד מוכן לאכילה.
לפזר שומשום .
בתאבון ובהצלחה

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים