החומרים:
חבילה של חזה עוף חתוך לקוביות
לרוטב:
2 כפות שמן זית
3 כפות רוטב טריאקי
1 כפית מיונז (לא חייב)
½כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
1 כפית שטוחה פפריקה
1 כפית תבלין על האש
אופן ההכנה:
להשרות את הקוביות חזה עוף ברוטב לפחות שעתיים במקרר .
להוציא ולשפד .
הכנה על מחבת פסים/פלנצ'ה בגובה להבה בינונית
להפוך מידי פעם עד שהשיפוד מוכן לאכילה.
לפזר שומשום .
בתאבון ובהצלחה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן