אסקלופ חזה עוף בציפוי קורנפלקס ושומשום/ השפית ליאורה כהן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

דרגת קושי: קלה. משך ההכנה: כחצי שעה. כמות: 8 מנות

החומרים:

8 נתחי חזה עוף חתוכים דק כמו שניצל

2 כוסות קורנפלקס/ פירורי לחם מוזהבים

¼ כוס שומשום שחור

¼ כוס שומשום לבן

½ כפית שום גבישי

מעט שמן להברשת התבנית

לבלילה:

2 ביצים טרופות

⅓ כוס מים

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית חרדל 

1 כף דבש

1 כוס קמח

½ כפית פלפל שחור גרוס

½ כפית מלח

אופן ההכנה:

מכינים את הציפוי: מערבבים בצלחת עמוקה את הקורנפלקס, השומשום והשום הגבישי. 

מכינים את הבלילה: טורפים יחדיו את כל מרכיבי הבלילה. 

מכניסים את החזות לקערת הבלילה ומעסים כדי שיצופו בבלילה. אחר כך טובלים את החזות בתערובת הקורנפלקס. 

מברישים בשמן תבנית פיירקס או חרס ומסדרים את החזות המצופים זה לצד זה. 

אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 15 דקות. הופכים לצד שני ואופים למשך חמש דקות נוספות. 

מגישים חם.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.