אין כמו עוף עם הרבה בצל, ואין כמו ארוחות בסיר אחד, נכון?!
עוף עם נגיעות מתוקות של סילאן ופירות יבשים, ארוחה מפנקת מהירה וקלה!
מתכון:
3 בצלים לבנים.
3 בצלים סגולים.
3 כרעי עוף.
100 גרם שזיפים.
100 גרם משמשים.
100 גרם צימוקים.
1/2 כוס סילאן.
כוסברה טריה.
אופן ההכנה:
1. לטגן היטב את הבצל עד להשחמה מלאה.
2. לחתוך את הפירות היבשים ולהוסיף אותם לסיר ולטגן קלות.
3. לטגן היטב את הבצל יחד עם הפירות והסילאן היטב כ-10 דקות בישול ולהוסיף מלח ופלפל שחור ואת הכוסברה הטרייה.
4. להוסיף את כרעי העוף לסיר ולתת טיגון קל.
5. לאפות את העוף כשעה בתנור שלומם מראש על חום של 200 מעלות.
עד להזהבה מלאה.
לעוד מתכונים מנצחים של עטרה:)
בדף האינסטגרם👇🏻
https://instagram.com/atarajorno?igshid=YmMyMTA2M2Y=
ובסטטוס קולינרי 👇🏻
https://wa.link/kqkc2p