חזה עוף במילוי בטטה ופטריות/ מירב מלכה.

שיתוף ב email
שיתוף ב print

בסיר לטגן :
*בצל גדול
*2 סלסלאות פטריות
קוביות מבטטה

ולתבל ב:
-כפית פלפל שחור גרוס
-כפית מלח

אופן ההרכבה:
לחתוך את החזה עוף לפרוסות דקות .
למלא את החזה עוף בפטריות המוקפצות והבטטה לגלגל ולהניח בתבנית. (להניח את הצד הפתוח של החזה עוף בתחתית התבנית) .

לרוטב:
בכוס למלא
רבע כוס שמן
כף תבלין גריל עוף
רבע כפית פפריקה
כפית פלפל שחור גרוס
מעט מלח
לשפוך מעל גלילות החזה עוף ולהכניס לתנור עד לאפיה מלאה.
בערך רבע שעה או עד שזה מקבל מראה שזוף.
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.