יום רביעי

|

|

19/02/2025

לאישה החרדית

|

|

|

19/02/2025

|

יום רביעי

חזה עוף במילוי בטטה ופטריות/ מירב מלכה.

בסיר לטגן :
*בצל גדול
*2 סלסלאות פטריות
קוביות מבטטה

ולתבל ב:
-כפית פלפל שחור גרוס
-כפית מלח

אופן ההרכבה:
לחתוך את החזה עוף לפרוסות דקות .
למלא את החזה עוף בפטריות המוקפצות והבטטה לגלגל ולהניח בתבנית. (להניח את הצד הפתוח של החזה עוף בתחתית התבנית) .

לרוטב:
בכוס למלא
רבע כוס שמן
כף תבלין גריל עוף
רבע כפית פפריקה
כפית פלפל שחור גרוס
מעט מלח
לשפוך מעל גלילות החזה עוף ולהכניס לתנור עד לאפיה מלאה.
בערך רבע שעה או עד שזה מקבל מראה שזוף.
בהצלחה

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים