זמן ההכנה: 15 דקות. זמן אפייה: 20 דקות.
החומרים
דג פילה אמנון לפי כמות הסועדים
1 לימון גדול פרוס לפרוסות.
1 בטטה פרוסה לפרוסות דקות.
1 שומר חתוך לפרוסות דקות .
1 גמבה כתומה חתוכה לרצועות.
1 גמבה צהובה חתוכה לרצועות
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
1 סלסלה של פטריות טריות
1 ראש שום
1 קישוא חתוך לפרוסות
2 פלפל חריף שלמים (למי שאוהב)
לתיבול:
שמן זית
פלפל שחור גרוס
מעט כמון
מלח
שום קצוץ
צרור כוסברה / פטרוזיליה קצוצה.
אופן ההכנה:
חותכים את הירקות ומניחים בתבנית אפייה.
מעל הירקות מניחים את הדגים זה לצד זה.
מורחים עליהם שמן זית בנדיבות, מפזרים, פלפל שחור גרוס, מעט כמון, מלח, שום קצוץ
לבסוף מפזרים מעל צרור כוסברה או פטרוזיליה קצוצה.
מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 20 דקות
מורידים את הכיסוי ומכניסים שוב לאפיה של 10 דקות
תגובה אחת
וואהו ממש מגרה
מכינה היום לצהרים!