יום ראשון

|

|

10/11/2024

לאישה החרדית

|

|

|

10/11/2024

|

יום ראשון

פילה סלמון צלוי בעשבי תיבול

חומרים
  • 700 גר' פילה סלמון
  • צרור רוזמרין, צרור מרווה וצרור קורנית.
  • 2 כפות חרדל
  • 2 כפות שמן זית
  • מיץ מלימון סחוט טרי
  • גרד מלימון אחד
  • פלפל גרוס ומלח גס לפי הטעם
  • כוס יין לבן

אופן ההכנה
  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. מסדרים על תבנית אפייה מיטת עשבי תיבול.
  • 3. מניחים את פילה הסלמון, ועליו מורחים את החרדל, שמן הזית, ומיץ הלימון.
  • 4. בוזקים מלמעלה גרד לימון, פלפל, מעט עלי רוזמרין פלפל גרוס ומלח גס.
  • 5. מוזגים לתבנית כוס יין לבן, ומכסים בנייר אלומיניום מהודק היטב.
  • 6. אופים 12 דקות, מסירים את נייר האלומיניום וצולים עוד 8 דקות.

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים