חומרים
- 700 גר' פילה סלמון
- צרור רוזמרין, צרור מרווה וצרור קורנית.
- 2 כפות חרדל
- 2 כפות שמן זית
- מיץ מלימון סחוט טרי
- גרד מלימון אחד
- פלפל גרוס ומלח גס לפי הטעם
- כוס יין לבן
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
- 2. מסדרים על תבנית אפייה מיטת עשבי תיבול.
- 3. מניחים את פילה הסלמון, ועליו מורחים את החרדל, שמן הזית, ומיץ הלימון.
- 4. בוזקים מלמעלה גרד לימון, פלפל, מעט עלי רוזמרין פלפל גרוס ומלח גס.
- 5. מוזגים לתבנית כוס יין לבן, ומכסים בנייר אלומיניום מהודק היטב.
- 6. אופים 12 דקות, מסירים את נייר האלומיניום וצולים עוד 8 דקות.