יום רביעי

|

|

23/04/2025

לאישה החרדית

|

|

|

23/04/2025

|

יום רביעי

פילה סלמון צלוי בעשבי תיבול

חומרים
  • 700 גר' פילה סלמון
  • צרור רוזמרין, צרור מרווה וצרור קורנית.
  • 2 כפות חרדל
  • 2 כפות שמן זית
  • מיץ מלימון סחוט טרי
  • גרד מלימון אחד
  • פלפל גרוס ומלח גס לפי הטעם
  • כוס יין לבן

אופן ההכנה
  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. מסדרים על תבנית אפייה מיטת עשבי תיבול.
  • 3. מניחים את פילה הסלמון, ועליו מורחים את החרדל, שמן הזית, ומיץ הלימון.
  • 4. בוזקים מלמעלה גרד לימון, פלפל, מעט עלי רוזמרין פלפל גרוס ומלח גס.
  • 5. מוזגים לתבנית כוס יין לבן, ומכסים בנייר אלומיניום מהודק היטב.
  • 6. אופים 12 דקות, מסירים את נייר האלומיניום וצולים עוד 8 דקות.

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים