נתחי פילה אמנון ברוטב קארי ופלפלים/ השפית ליאורה כהן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

דרגת קושי: קלה, משך ההכנה: 30 דקות, כמות: 8 מנות.

החומרים:

8 נתחי אמנון או דניס

1 פלפל חריף

1 פלפל אדום

3 גבעולי סלרי אמריקאי

8 שיני שום

1/4 כוס שמ"ז

1.5 כפיות מלח גס

1 כף קארי הודי

2 כפות פפריקה מתוקה

1/3 כוס מיץ לימון

1 כוס כוסברה או פטרוזיליה קצוצה

1 וחצי כוסות מים

אופן ההכנה:

שוטפים היטב את נתחי הדג ומייבשים.

מנקים את הפלפלים מהגרעינים והעוקצים. מכניסים את הפלפלים, השום והסלרי למעבד מזון וקוצצים בפולסים או קוצצים דק בסכין חדה.

מחממים את השמן בסיר רחב ומוסיפים את הירקות הקצוצים. מטגנים במשך חמש דקות תוך כדי בחישה ומוסיפים את אבקת הקארי והפפריקה המתוקה ומטגנים תוך כדי בחישה דקה נוספת.

מוסיפים את המים, המלח ומיץ הלימון ומביאים לרתיחה.

מניחים את הדג בתוך הסיר ובאמצעות כף מכסים ברוטב.

מפזרים את הכוסברה הקצוצה.

מבשלים במשך 15 דקות עם מכסה סגור.

מגישים חם.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.