החומרים:
6 נתחי טונה לבנה
2 פלפלים ירוקים חריפים
2 גמבות גדולות
4 עגבניות גדולות
3 תפוחי אדמה
חבילה של כוסברה
4 שיני שום
1 קופסת שימורי חומוס
2 כפות פפריקה מתוקה
פרוסות מלימון שלם
כף פפריקה חריפה חצי כף למי שאוהב חריף
כפית מלח
מיץ מלימון שלם
2 כפות שמן
חצי כוס שמן
אופן ההכנה:
להשרות את הדגים חצי שעה בחומץ
ובינתיים בסיר:
לטגן את השום עם 2 כפות שמן את העגבניות והגמבות והפלפל חריף במשך 4 דקות להוסיף מעל את החומוס ומעל את התפוחי אדמה ומעט כוסברה
להוסיף עוד דקה בטיגון ואז
להוסיף את התיבול
בכוס חד פעמי קרה להוסיף חצי כוס שמן
פפריקה
מלח
פלפל שחור
למלא את הסיר ב3 כוסות מים לתת לזה רתיחה
ולהוסיף מעל את הדגים.
לתת לזה להתבשל.
(יש להיזהר שהדג לא יתייבש ולדאוג כל הזמן להשקות אותו במי הסיר).
בהצלחה
2 תגובות
נראה ממש טוב
נראה ממש טוב