דרגת קושי: קלה. משך ההכנה: 15 דקות. כמות: 10 מנות
מצרכים:
10 נתחי סלמון
2 כפיות חרדל
3 שיני שום כתושות
1/4 כוס שמן זית
1 כף דבש
4 כפות מיץ לימון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
החומרים לקראסט
150 גרם שקד מולבן פרוס
100 גרם פיסטוק כתוש דק
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הציפוי בקערה ומברישים את הדג מכל הכיוונים
מפזרים את הקראסט בצלחת ומגלגלים את הנתחים המוברשים בתוך הקראסט
מניחים את נתחי הדג בתבנית פיירקס ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 12-15 דקות