כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום שלישי
|
י״ז בתמוז ה׳תשפ״ד
|
23/07/2024

פילה סלמון אפוי בקראסט שקדים ופיסטוקים/ השפית ליאורה כהן

דרגת קושי: קלה. משך ההכנה: 15 דקות. כמות: 10 מנות

מצרכים:

10 נתחי סלמון

2 כפיות חרדל

3 שיני שום כתושות

1/4 כוס שמן זית

1 כף דבש

4 כפות מיץ לימון

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

החומרים לקראסט 

150 גרם שקד מולבן פרוס

100 גרם פיסטוק כתוש דק

אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי הציפוי בקערה ומברישים את הדג מכל הכיוונים

מפזרים את הקראסט בצלחת ומגלגלים את הנתחים המוברשים בתוך הקראסט

מניחים את נתחי הדג בתבנית פיירקס ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 12-15 דקות

 

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים