פילה סלמון אפוי בקראסט שקדים ופיסטוקים/ השפית ליאורה כהן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

דרגת קושי: קלה. משך ההכנה: 15 דקות. כמות: 10 מנות

מצרכים:

10 נתחי סלמון

2 כפיות חרדל

3 שיני שום כתושות

1/4 כוס שמן זית

1 כף דבש

4 כפות מיץ לימון

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

החומרים לקראסט 

150 גרם שקד מולבן פרוס

100 גרם פיסטוק כתוש דק

אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי הציפוי בקערה ומברישים את הדג מכל הכיוונים

מפזרים את הקראסט בצלחת ומגלגלים את הנתחים המוברשים בתוך הקראסט

מניחים את נתחי הדג בתבנית פיירקס ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 12-15 דקות

 

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.