פטריות מצופות אפויות/מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

חומרים:

סלסלה של פטריות טריות

פירורי לחם

ביצה

מלח, פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

יש לשטוף ולייבש את הפטריות בנייר סופג.
לטבול את הפטריות בביצה טרופה עם מלח ופלפל שחור גרוס
לצפות בפירורי לחם .
לאפות על 200 מעלות למשך רבע שעה או עד שמזהיב.
להגיש לצד רוטב צ'ילי או כל קוטב אחר מועדף.
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.