שיפודי סלמון וירקות/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים ואופן ההכנה:

לחתוך את הסלמון לקוביות.
לבחור ירקות שאוהבים מבין הירקות הבאים:
בטטה
קישואים
חציל
גמבה
פלפל חריף
להכניס לקערה ולתבל ב:
מלח
פלפל שחור
שמן זית
3 כפות סילאן
מיץ מחצי לימון.
להשרות את הכל רבע שעה במקרר, לשפד ולהכניס לתנור.
לאפות על 180 מעלות לרבע שעה.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.