כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום שלישי
|
י״ז בתמוז ה׳תשפ״ד
|
23/07/2024

שיפודי סלמון וירקות/ מירב מלכה

החומרים ואופן ההכנה:

לחתוך את הסלמון לקוביות.
לבחור ירקות שאוהבים מבין הירקות הבאים:
בטטה
קישואים
חציל
גמבה
פלפל חריף
להכניס לקערה ולתבל ב:
מלח
פלפל שחור
שמן זית
3 כפות סילאן
מיץ מחצי לימון.
להשרות את הכל רבע שעה במקרר, לשפד ולהכניס לתנור.
לאפות על 180 מעלות לרבע שעה.

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

3 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים