קיש בטטה/מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

לבסיס
2 כוסות קמח
150 גרם מחמאה
1ביצה
כפית מלח
2 כפות מים קרים

אופן ההכנה:

לעבד הכל לשטח בתבנית ולהכניס להקפאה של 30 דקות.
לאפות 10 דקות על 180°

למילוי:
2 בטטות לשלוק כמה דקות.
לפרוס פרוסות ולסדר על הקיש שאפינו.

הבלילה:
2 בצלים קצוצים
2 כפות קמח
מעט מלח
פלפל שחור
מרק עוף
2 כוסות מים
כף שום כתוש
2ביצים

*אופן ההכנה :
לטגן את הבצל להוסיף בהדרגה את הקמח ואת המים
לקרר, להוסיף את הביצים ואת התבלינים
לפזר את הבלילה על הפרוסות בטטה ולאפות על 180° למשך 20 דקות.
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.