תמיד נחמד לגוון בתוספות- אורז צהוב ירוק…

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

2 כוסות אורז
3/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
3/4 כוס שמיר קצוץ
שיני שום כתושות
בצל חתוך לקוביות
3 כוסות מים
חצי כפית כורכום
אבקת מרק
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

לטגן בצל ושום, להוסיף את האורז, לערבב היטב שכל האורז יצופה שמן. להוסיף מים, עשבי תיבול, לתבל, להרתיח , לכסות ולהנמיך את האש. להשאיר מכוסה 18 דקות, לסגור את האש. לא לפתוח, להשאיר מכוסה עוד 10 דקות


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.