חומרים
- 1 ק"ג עוף
- 1/2 כוס מיונז
- 1/2 כוס ריבת משמש (או ריבת אפרסק)
- 3 כפות רוטב צ'ילי חריף
- שן שום, כתושה
- מלח
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- מחממים תנור לחום גבוה של 220 מעלות.
- מסדרים את העוף בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה. ממליחים ומפלפלים אותם ומכניסים לתנור ל-40 דקות.
- מערבבים בקערה את המיונז, הריבה, הרוטב צ'ילי מתוק והשום. מוציאים 3/4 כוס מהתערובת אל קערה גדולה נוספת ומניחים בצד.
- אחרי 40 דקות אפייה, מוציאים את העוף מהתנור ומערבבים אותן (בזהירות) בקערה עם 3/4 כוס הרוטב. מחזירים לתבנית ואופים עוד כ-20 דקות, עד שהעוף מוכן.
- מגישים את העוף עם שארית התערובת, כמטבל.
2 תגובות
ממש לא בריא
במצרכיפ כתוב רוטב צ'ילי חריף ובאופן ההכנה כתוב רוטב צ'ילי מתוק.
האם שמים רוטב צ'ילי מתוק או חריף?