כל התוכן המעניין לאישה החרדית
יום שלישי
|
י״ז בתמוז ה׳תשפ״ד
|
23/07/2024

עוף אפוי ברוטב חריף מתוק

חומרים
  • 1 ק"ג עוף
  • 1/2 כוס מיונז
  • 1/2 כוס ריבת משמש (או ריבת אפרסק)
  • 3 כפות רוטב צ'ילי חריף
  • שן שום, כתושה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה
  1. מחממים תנור לחום גבוה של 220 מעלות.
  2. מסדרים את העוף בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה. ממליחים ומפלפלים אותם ומכניסים לתנור ל-40 דקות.
  3.  מערבבים בקערה את המיונז, הריבה, הרוטב צ'ילי מתוק והשום. מוציאים 3/4 כוס מהתערובת אל קערה גדולה נוספת        ומניחים בצד.
  4. אחרי 40 דקות אפייה, מוציאים את העוף מהתנור ומערבבים אותן (בזהירות) בקערה עם 3/4 כוס הרוטב. מחזירים           לתבנית ואופים עוד כ-20 דקות, עד שהעוף מוכן.
  5. מגישים את העוף עם שארית התערובת, כמטבל.

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

2 תגובות

  1. במצרכיפ כתוב רוטב צ'ילי חריף ובאופן ההכנה כתוב רוטב צ'ילי מתוק.
    האם שמים רוטב צ'ילי מתוק או חריף?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים