עוף אפוי ברוטב חריף מתוק

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים
  • 1 ק"ג עוף
  • 1/2 כוס מיונז
  • 1/2 כוס ריבת משמש (או ריבת אפרסק)
  • 3 כפות רוטב צ'ילי חריף
  • שן שום, כתושה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
  1. מחממים תנור לחום גבוה של 220 מעלות.
  2. מסדרים את העוף בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה. ממליחים ומפלפלים אותם ומכניסים לתנור ל-40 דקות. 
  3.  מערבבים בקערה את המיונז, הריבה, הרוטב צ'ילי מתוק והשום. מוציאים 3/4 כוס מהתערובת אל קערה גדולה נוספת        ומניחים בצד.
  4. אחרי 40 דקות אפייה, מוציאים את העוף מהתנור ומערבבים אותן (בזהירות) בקערה עם 3/4 כוס הרוטב. מחזירים           לתבנית ואופים עוד כ-20 דקות, עד שהעוף מוכן.
  5. מגישים את העוף עם שארית התערובת, כמטבל. 
 

 


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.