קינוח מוס שוקולד לבן וקרם נוגט עם שברי אוריאו/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

למוס:
להמיס –
*100 מל שמנת מתוקה
*200 גרם שוקולד לבן
ולערבב.

להקציף:
* 400 מל שמנת מתוקה למרקם יוגורט
לאחד בין השוקולד לשמנת המוקצפת.

*לזלף בכוס נגיעות של ממרח נוגט .
לזלף מעל את המוס.
ולהכניס למקפיא לשעתיים.

לקישוט :
לטחון 2 שקיות של עוגיות אוראו
להמיס 20 גרם חמאה לערבב את החמאה המומסת עם שיברי העוגיות ולפזר מעל המוס .

בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.