כל הטוב בבת אחת: סושי שוקולד עסיסי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:

לשכבת קוקוס

130 גרם שוקולד לבן

80 גרם שמנת מתוקה או צמחית

180 גרם שמנת מתוקה או צמחית

3 כפות פודינג וניל

כוס קוקוס

לשכבת שוקולד:

180 גרם שוקולד מריר

250 גרם שמנת מתוקה או צמחית

200 גרם פתיבר מרוסק דקדק

אופן ההכנה:

לקוקוס:

מחממים 80 גרם שמנת לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד. יש לטחון בבלנדר יד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.

את שאר השמנת מקציפים ומוסיפים את הפודינג.

לתוך השמנת מוסיפים בתנועות קיפול את הגנאש ואת הקוקוס.

מזלפים לצינורות ומקפיאים.

לשוקולד:

מחממים את השמנת עד לסף רתיחה ושופכים על השוקולד. מערבבים בבלנדר כדי ליצור עיסה חלקה ואחידה.

מוסיפים את הפתיבר ומשטחים על תבנית.

מקררים את העיסה כ-20 דקות ואז מעמידים בקצה השוקולד גלילי קוקוס ומגלגלים סביבם את השוקולד. חותכים לגודל המתאים ומגלגלים בקוקוס.

בתאבון!

 

חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


2 תגובות

  1. ליאורה אסרף הגב

    לא הבנתי איך מקפיאים את הקצפת וניל-מזה צינורות קוקוס?

  2. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגב

    איך אפשר להכין בגירסה פרווה

x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן