לא רק לפסח: חטיף באונטי / שרה חכם

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:
3 כוסות קוקוס
חצי כוס שמנת מתוקה
כוס אבקת סוכר
מעט ת. וניל
לציפוי:
200 גרם שוקולד חלב
2 כפות שמן

אופן ההכנה:
מחממים מעט את השמנת ומוסיפים את שאר החומרים.
מערבבים היטב.. ממתינים כחצי שעה , ויוצרים גלילים/ עיגולים
מניחים במקפיא להתייצבות מלאה ,
שמים בקערה את חומרי הציפוי וממיסים במיקרוגל
בעזרת מזלג טובלים את החטיף בשוקולד מרימים ומניחים
על נייר אפיה להתייצבות, ניתן לזלף גם על רשת.
לקישוט : בעזרת כפית או שקית זילוף מזלפים מעל הציפוי פסים דקיקים לרוחב,

בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.