פררו רושה בהכנה ביתית/ תהילה אביטן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

הכנה צילום וסטיילינג: תהילה אביטן 

תכינו ותתכוננו לצבור מחמאות!


החומרים:

250 גרם ביסקוויטים
100 גרם ופלים מכל סוג
6 כפות ממרח נוגט
150 מ"ל שמנת מתוקה 
100 גרם אגוזי לוז קלויים 


לציפוי:
200 גרם שוקולד חלב
30 גרם חמאת קקאו (אפשר להמיר בשמן קוקוס)
60 גרם ברס (שברי אגוזי לוז מקורמלים)

אופן ההכנה:

טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון עד לקבלת אבקה. 

מוסיפים את ממרח הנוגט, הוופלים והשמנת המתוקה ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד.

מגלגלים לכדורים שבמרכז כל אחד מהם אגוז לוז, ומעבירים להקפאה לשעתיים. 


הכנת הציפוי:

ממיסים את השוקולד יחד עם חמאת הקקאו במיקרו. מוסיפים את הברס ומערבבים.
נועצים קיסם באחד הכדורים וטובלים אותו בזהירות בתערובת השוקולד. מעבירים לרשת. ממשיכים כך עם כל הכדורים וממתינים שהציפוי יתקשה.

 עוטפים בעטיפות זהב או מכניסים לתוך מנג'טים.

לעצלנים-אפשר פשוט להגיש ככה.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

4 תגובות

  1. הי אני באמצע הכנה . לא היה לי שמן קוקוס או חמאת קקאו שמתי מעט מרגרינה ושמן והשוקולד לא מספיק נוזלי בשביל לטבול מה אפשר להוסיף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.