אלו עוגות קאפקייקס שהן בין בראוניז (מלאות בשוקולד ) לסופלה (נמס בפה)
הכמות מספיקה ל 12 עוגות קטנות.
חומרים:
1 כוס שוקולד אגוזים – נוטלה
2 ביצים
3/4 כוס קמח תופח
אופן ההכנה
לחמם תנור ל-190 מעלות
לטרוף בקערה את הנוטלה והביצים עם מטרפה ידנית, עד שמתקבלת תערובת אחידה – ניתן לחמם את הנוטלה במיקרוגל ל דקה כדי שיימס מעט.
הוסיפי את הקמח וערבבי היטב שלא יווצרו גושי קמח.
צקי את התערובת למנג'טים של קאפקייקס עד למחצית מגובה המנז'טים . מומלץ מאוד להניח את המנג'טים בתוך תבנית שקעים כדי שהעוגה תשמור על צורתה ולא תתרחב – אם אין, מומלץ לשים כל מנג'ט במנג'ט נוסף
לאפות כ 10 דקות. להוציא אותן כשהן רכות (התנור היה מחומם קודם לכן כן?)
לצנן חצי שעה ליד חלון
ואפשר לאכול בתאבון:)
אם את ממש רוצה ניתן להוסיף גאנש מעל :
100 גרם שוקולד
100 גרם קצפת לא מוקצפת
להמיס יחד במיקרוגל או על האש ולזלף מעל.
5 תגובות
מממ טעים
ממרח פסקזמן או איזה חיקוי נוטלה (צוקלטה, פרפלה…….) בקיצור מה שיש בחנות 🙂
נכון
מה אפשר לשים במקום נוטלה?
יש את זה בהכשר מהודר בכלל?
ממרח אגוזים.