חומרים והוראות הכנה:
להקציף שמנת מתוקה 250 מ"ל
להפריד ל2 קערות
לשכבה התחתונה
להמיס 125 מ"ל שמנת מתוקה עם
100 גרם שוקולד חלב (אפשר בתוספות אגוזים שקדים עוגיות וכו..)
לחלק האמצעי
להמיס 125 מ"ל שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד לבן
לערבב את את השוקולד המומס עם השמנת שהקצפנו כל שוקולד בכלי ניפרד.
ולזלף בכוס.
בהצלחה
Merav 🍰
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
3 תגובות
מה זה הזילוף העליון הברונזה?
נשמע טעים. את האגוזים כדאי לשמור לסוכות.
בר"ה נהוג שלא לאכול אגוז
הקינוח נראה משהו….
רק לשים לב שיש הרבה שנוהגים לא לאכול אגוזים בראש השנה.
כבר כמה פעמים יצא לנו להכין ולהיזכר אח"כ במנהג….
אפשר לשמור לחג הסוכות.