קינוח בכוסות מוס שוקולד אגוזים ושוקולד לבן/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

חומרים והוראות הכנה:

להקציף שמנת מתוקה 250 מ"ל
להפריד ל2 קערות

לשכבה התחתונה
להמיס 125 מ"ל שמנת מתוקה עם
100 גרם שוקולד חלב (אפשר בתוספות אגוזים שקדים עוגיות וכו..)

לחלק האמצעי
להמיס 125 מ"ל שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד לבן

לערבב את את השוקולד המומס עם השמנת שהקצפנו כל שוקולד בכלי ניפרד.
ולזלף בכוס.

בהצלחה
Merav 🍰

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

3 תגובות

  1. הקינוח נראה משהו….
    רק לשים לב שיש הרבה שנוהגים לא לאכול אגוזים בראש השנה.
    כבר כמה פעמים יצא לנו להכין ולהיזכר אח"כ במנהג….
    אפשר לשמור לחג הסוכות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.