יום שלישי

|

|

22/04/2025

לאישה החרדית

|

|

|

22/04/2025

|

יום שלישי

מוס שוקולד וקרם חלבה

12 כוסות קינוח אישיות.

12 יח' עוגיות עגולות. (לבסיס)
למוס שוקולד:
1 מיכל שמנת צמחית.
1/2 כוס קרם קוקוס.
100 גרם שוקולד מריר.
3 כפות פודינג בטעם שוקולד לבן/וניל.
לקרם חלווה:
1 מיכל שמנת צמחית.
3 כפות טחינה גולמית.
2 כפות דבש.
2 כפות סוכר.
אופן ההכנה:
שמים עוגיה בתחתית כל כוס הגשה.
ממיסים את השוקולד כם הקרם קוקוס ומניחים להצטנן.
מקציפים את השמנת עם הפודינג.
מקפלים פנימה את השוקולד המומס.
מכניסים לקירור במקפיא לחצי שעה.
לקרם חלבה:
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה.
מנמיכים את המהירות של המיקסר ויוצקים פנימה את הטחינה, הדבש והסוכר.
מכניסים לקירור לחצי שעה.
מעבירים את המוס שוקולד לשקית זילוף ויוצרים שכבה בעובי ס"מ מעל העוגיה.
מעל מזלפים מקרם החלווה.
ניתן לקשט בשקדים מולבנים.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים