הכי קייצי שיש: סושי פירות/ מיכל לוי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים לסושי:

ליטר קרם קוקוס

קילו קוקוס

250 גרם פודינג וניל

דפי סושי

פירות:

אננס

קיווי

רימון

מלון

בננה

ענבים

תותים

פירות יבשים

פקאן סיני

אופן ההכנה:

לערבב היטב קרם קוקוס, קוקוס ופודינג ולשים במקרר להתייצבות עד למרקם כמו של ברבצק.

להניח על מחצלת נקיה דפי סושי ולמרוח מהקרם סושי, מעל זה להניח כל סוג פרי שרוצים. לגלגל את הסושי ולשמור בתבנית אלומיניום עם ניילון נצמד.

כדאי לחתוך שעתיים לפני ההגשה

טיפים ואופציות:

בננה מחזיקה רק יום אחד בתוך סושי פירות.

רטבים אופציונליים: מייפל, פסיפולורה, סילאן, שוקולד, תותים טחונים עם סוכר, שוקולד לבן.

אפשר כתוספת למרוח מעל הקרם ולפני הנחת הפירות גם ממרח לוטוס, ממרח שוקולד או משהו דומה ומעל להניח את הפירות.

מעל הסושי אפשר לזלף שוקולד מומס בכל מני צבעים ולהניח חתיכת פרי או פקאן.
בתאבון!

מיכל לוי
מגשי פירות טרים ומפנקים
0504593256

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.