| דרגת קושי – קל |
חומרים:
לעלי קרמשניט
1 חבילת בצק עלים מרודד, רצוי ע״ב חמאה
אבקת סוכר
קרם שנטילי קפה
250 מ״ל שמנת מתוקה 38%
36 גרם (3 כפות) פודינג וניל צרפתי
2 כפיות מידה של קפה ice נמס
60 גרם (4-5 כפות) סוכר לבן
10 גרם (1 שקית) סוכר וניל
אופן ההכנה:
עלי קרמשניט: מפשירים את הבצק למשך לילה במקרר.
חותכים את הבצק למלבנים בגודל 14×6 ס״מ, בוזקים מעל כל מלבן 1 כף שטוחה אבקת סוכר.
מניחים את הבצק על תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה ומכסים בנייר אפיה, מניחים מעל תבנית תנור שתשמש כמשקולת ותמנע מהבצק לתפוח.
אופים בחום 200 מעלות 25 דקות עד להזהבה מלאה.
קרם שנטילי קפה: מכניסים לקערת המיקסר את השמנת והפודינג וניל ומקציפים
מוסיפים תוך כדי את הקפה, סוכר, סוכר וניל מקציפים עד לקבלת קרם חלק ויציב.
הרכבת הקרמשניט: מכניסים את הקרם לתוך שקית זילוף עם צנטר עגול חלק גדול.
מזלפים על עלה קרמשניט עיגולים צמודים ב2 שורות חופפות. מצמידים בעדינות עלה נוסף, בוזקים במסננת אבקת סוכר לפני ההגשה.
2 תגובות
איפה משיגים את האייס נמס? הורידו אותו מהמדפים לפני כמה שנים ומאז הוא לא חזרררר
יש לחברת מיימונס בשקית אבקת אייס קפה