בלינצ’ס ספירלה גבינה ושוקולד / חסי סגל

שיתוף ב email
שיתוף ב print

בליצ׳ס 10 יחידות

3 ביצים L

קורט מלח

480 מ״ל חלב

50 מ״ל שמן קנולה

220 גרם קמח

לספירלה:

1 כף גדושה קקאו כהה מנופה

למילוי:

100 גרם שוקולד מריר

50 מ״ל שמנת מתוקה

250 גרם גבינה לבנה 9%/גבינת שמנת אפשר לשלב

200 מ״ל שמנת מתוקה קרה

4 כפות אינסטנט פודינג

60 גרם אבקת סוכר (אפשר להוסיף אם יש צורך)

אופן ההכנה:

בקערה מניחים חלב שמן מלח ביצים וקמח וטורפים.

מסננים את התערובת) חובה שלא יהיו גושים)

לוקחים כמה כפות מהתערובת הבהירה ומעבירים לקערה קטנה מוסיפים קקאו טורפים ומעבירים לשקית זילוף.

מחממים בספריי שמן מחבת קרמית טובה.

בעזרת מצקת מוזגים מהתערובת הבהירה.

ומנענעים את המחבת כדי שהעיסה תכסה את כל השטח.

מטגנים עד לקבלת צבע זהוב.

מניחים על נייר אפיה.

טיפים:

יש צורך בשמן רק לבלינצס הראשון.לטיגון הבא לא צריך לשמן את המחבת. מטגנים על להבה גדולה כדי שהמחבת תהיה חמה בטיגון .

ומיד מזלפים פנימה צורת ספירלה (מזלפים מבפנים לבחוץ)

בודקים שהתחתית זהובה (ולא הופכים)

מכינים מלית גבינה:

ממיסים שוקולד מריר עם 50 מ״ל שמנת מתוקה

לתערובת חלקה ומצננים מעט.

מקציפים שמנת מתוקה סוכר ופודינג וניל.

מוסיפים גבינות ולקבלת קצפת אחידה.

מקפלים את תערובת השוקולד .

ממלאים את הבלינצ׳ס.

 

עקבו אחרי גם כאן 

או כנסו לאתר שלי כאן

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.