כלים: תבנית חד פעמית, כוס חד פעמית קרה.
בסיס:
1 חמאה
25 ביסקוויטים
מלית:
750 גרם גבינה
1 אשד/אשל
3 ביצים
3 כפות קמח
1/2 כוס פודינג
1 כוס סוכר
לציפוי:
2 שמנת חמוצה
4 סוכר וניל
אופן ההכנה:
הכנת הבסיס: לפורר את הביסקוויטים, לערבב עם החמאה ולשטח בתבנית.
לערבב את חומרי המלית ולשפוך מחצית על הבסיס. להכניס את התבנית להקפאה ולהדליק את התנור על 160 מעלות.
למחצית המלית שנשארה, להוסיף 3 כפות ריבת חלב.
כשהתנור מתחמם, להוציא את התבנית מהקפאה ולשפוך את השכבה השלישית של ריבת החלב. להכניס לתנור ולהכין את הציפוי בערבוב החומרים.
כששולי העוגה יציבים והמרכז רוטט, העוגה מוכנה. מוציאים את העוגה, מורחים עליה את הציפוי ומכניסים בשנית לתנור למספר דקות.
בתאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
תודה על המתכון.
חשוב מאד לציין את גודל תבנית
כמה זמן בערך העוגה צריכה להיות בתנור?