עוגת גבינה וריבת חלב חלומית

שיתוף ב email
שיתוף ב print

כלים: תבנית חד פעמית, כוס חד פעמית קרה.

בסיס:
1 חמאה

25 ביסקוויטים

אופן ההכנה: לפורר את הביסקוויטים, לערבב עם החמאה ולשטח בתבנית.

מלית:

750 גרם גבינה

1 אשד/אשל

3 ביצים

3 כפות קמח

1/2 כוס פודינג

1 כוס סוכר

לציפוי:

2 שמנת חמוצה

4 סוכר וניל

אופן ההכנה:

לערבב את חומרי המלית ולשפוך מחצית על הבסיס. להכניס את התבנית להקפאה ולהדליק את התנור על 160 מעלות.

למחצית המלית שנשארה, להוסיף 3 כפות ריבת חלב.

כשהתנור מתחמם, להוציא את התבנית מהקפאה ולשפוך את השכבה השלישית של ריבת החלב. להכניס לתנור ולהכין את הציפוי בערבוב החומרים.

כששולי העוגה יציבים והמרכז רוטט, העוגה מוכנה. מוציאים את העוגה, מורחים עליה את הציפוי ומכניסים בשנית לתנור למספר דקות.

בתאבון!

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.