עוגת גבינה קדאיף חלומית/ תהילה אביטן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:

  •  400 גרם שערות קדאיף
  • 2  גביעי גבינה לבנה 5%
  • 2  מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
  •  1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  •  2 כוסות סוכר
  •  100 גרם חמאה 

אופן ההכנה:

  • אופים בתנור בחום 250 מעלות את שערות הקדאיף, עם 100 גרם חמאה עד להזהבה.
  •  מבשלים על הגז כוס סוכר וכוס וחצי מים עם מעט לימון. שמים בצד לקירור.
  • מקציפים שני מיכלי שמנת מתוקה עם הפודינג ומוסיפים כוס סוכר, מאיטים את המיקסר ומוסיפים בהדרגה את הגבינות או מערבבים בעדינות בעזרת לקקן.
  • שמים בתבנית חצי מכמות הקדאיף יוצקים מעליה  חצי מכמות הסירופ ששמרנו בצד.

משטחים מעל את קרם הגבינה ומוסיפים מעל את שאר שערות הקדאיף. מקררים ומגישים.

v     מומלץ לשמור בהקפאה ולהפשיר כרבע שעה לפני האכילה.

v     ניתן להוסיף גרידה מחצי לימון למלית הגבינה לאוהבים.

v     לקבלת קינוח אישי יש להכין בתבניות פאי אישיות או במנג'טים מס' 5.

בתאבון!

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.