כל התוכן המעניין לאישה החרדית

יום שישי

|

י״ט באדר ב׳ ה׳תשפ״ד

|

29/03/2024

כל התוכן המעניין לאישה החרדית

לאישה החרדית

|

י״ט באדר ב׳ ה׳תשפ״ד

|

|

29/03/2024

|

יום שישי

פאי גבינה בציפוי גנאש ושוקולדים / מירב מלכה

זמן ההכנה: 45 דקות. זמן המתנה: 30 דקות. זמן אפיה: 20 דקות.

לבצק:

2 כוסות קמח

1 חמאה רכה

1 סוכר וניל

1 כפית קליפת תפוז מגורדת (לא חייב)

קורט מלח

1 ביצה

4 כפות מים קרים.

לקרם גבינה:

250 גר' גבינה לבנה 9%

1 שמנת חמוצה

250 מ"ל שמנת מתוקה + 125 מ"ל

4 כפות פודינג וניל

100 גר' שוקולד חלב

לשכבת הציפוי:

100 גרם שוקולד מריר

120 מל שמנת מתוקה

מגוון של שוקולדים אהובים

אופן ההכנה לפאי גבינה בציפוי גנאש ושוקולדים:

הכנת הבצק:

בקערה ערבבו היטב את כל המצרכים עד לקבלת בצק אחיד.

רדדו והניחו על תבנית לפאי, הדקו היטב והכניסו להקפאה במשך חצי שעה

הוציאו מהמקפיא והכניסו מייד לתנור שחומם מראש על 180°  למשך 20 דקות. או עד להזהבה. וצננו.

לאחר האפיה מרחו מעל הפאי ממרח אהוב (כל מה שאוהבים )

הכנת המלית:

בקערה ערבבו היטב את הגבינה, השמנת החמוצה, 250 מ"ל שמנת מתוקה ופודינג וניל, עד לקבלת תערובת אחידה.

על הגז המיסו 100 גרם שוקולד חלב ו125 מ"ל שמנת מתוקה, אחדו עם תערובת הגבינה וערבבו עד לקבלת בלילה אחידה. שפכו את המלית לתוך עוגת הפאי המוכנה.

הכנת הציפוי:

המיסו 100 גרם שוקולד מריר ו120 מ"ל שמנת מתוקה אד לאיחוד וקבלת מרקם שוקולדי חלק. שפכו מעל תערובת הגבינה, הניעו את העוגה לצדדים בכדי שהשוקולד יכסה את כל העוגה וקשטו בשוקולדים אהובים.

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים

גונבים לך שעה הלילה, רוצה לדעת למה?

לפני 23 שעות

|

0

 צלי כתף שלם בקדירה בתוספת בטטה ותפוח אדמה

לפני יום 1

|

0

ג'ו ליברמן ז"ל והשבת | סיון רהב-מאיר

לפני יום 1

|

0

באיזה בשר לבחור? עם המדריך שלנו - גם את יכולה להיות מומחית לבשרים!

לפני יום 1

|

1

רביעיית הלבנים: אלו המוצרים שכדאי להמנע מהם

לפני 2 ימים

|

1

פשטידת גבינות ופטריות חמה ועשירה

לפני 2 ימים

|

0

הִתְאַבְּבוּת | גלריה מהטבע | דפנה שן

לפני 2 ימים

|

0

8 כללים לנישואים מוצלחים

לפני 2 ימים

|

0

שווארמה אמיתית במטבח שלך

לפני 2 ימים

|

0

דרוש חמצן ללב

לפני 2 ימים

|

0

אם אני פה סימן שאני אוהב | סיון רהב-מאיר

לפני 2 ימים

|

0

בשביל לפנק את עור הפנים שלך, צריך מומחיות!

לפני 3 ימים

|

0

עוגות אישיות במיקרוגל

לפני 3 ימים

|

0

עראייס בייתי לארוחה באוירה אחרת

לפני 3 ימים

|

0

מהיום אוכלים ר-ק במטבח

לפני 3 ימים

|

0

קצת מתחת לקו | פרק 1

לפני 3 ימים

|

0

מה ניקח מפורים? | סיון רהב-מאיר

לפני 3 ימים

|

0

פורים תשפ"ד, פורים היסטורי | סיון רהב-מאיר

לפני 4 ימים

|

0

כיצד נמנע מהילדים אכילת ממתקים מוגזמת בימי הפורים מתוך שיתוף פעולה?

לפני 4 ימים

|

0

ותלבש אסתר מלכות: כשאת בלי פחד, תגרמי לדינמיקה מלכותית בזוגיות שלכם

לפני 4 ימים

|

0