פאי גבינה בציפוי גנאש ושוקולדים / מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

זמן ההכנה: 45 דקות. זמן המתנה: 30 דקות. זמן אפיה: 20 דקות.

לבצק:

2 כוסות קמח

1 חמאה רכה

1 סוכר וניל

1 כפית קליפת תפוז מגורדת (לא חייב)

קורט מלח

1 ביצה

4 כפות מים קרים.

לקרם גבינה:

250 גר' גבינה לבנה 9%

1 שמנת חמוצה

250 מ"ל שמנת מתוקה + 125 מ"ל

4 כפות פודינג וניל

100 גר' שוקולד חלב

לשכבת הציפוי:

100 גרם שוקולד מריר

120 מל שמנת מתוקה

מגוון של שוקולדים אהובים

אופן ההכנה לפאי גבינה בציפוי גנאש ושוקולדים:

הכנת הבצק:

בקערה ערבבו היטב את כל המצרכים עד לקבלת בצק אחיד.

רדדו והניחו על תבנית לפאי, הדקו היטב והכניסו להקפאה במשך חצי שעה

הוציאו מהמקפיא והכניסו מייד לתנור שחומם מראש על 180°  למשך 20 דקות. או עד להזהבה. וצננו.

לאחר האפיה מרחו מעל הפאי ממרח אהוב (כל מה שאוהבים )

הכנת המלית:

בקערה ערבבו היטב את הגבינה, השמנת החמוצה, 250 מ"ל שמנת מתוקה ופודינג וניל, עד לקבלת תערובת אחידה.

על הגז המיסו 100 גרם שוקולד חלב ו125 מ"ל שמנת מתוקה, אחדו עם תערובת הגבינה וערבבו עד לקבלת בלילה אחידה. שפכו את המלית לתוך עוגת הפאי המוכנה.

הכנת הציפוי:

המיסו 100 גרם שוקולד מריר ו120 מ"ל שמנת מתוקה אד לאיחוד וקבלת מרקם שוקולדי חלק. שפכו מעל תערובת הגבינה, הניעו את העוגה לצדדים בכדי שהשוקולד יכסה את כל העוגה וקשטו בשוקולדים אהובים.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.