קרנץ' גבינה מצופה אלו קוביות גבינה מצופות – עוגת גבינה שוקולד לבן ולוטוס אותה ניתן להקפיא. גודל התבנית 20/20 ( 36 יחידות)
גיוונים: ניתן לצפות בשוקולד מריר/חלב 350 גרם מומס ו- 2 כפות שמן מומלץ לאחסן בשכבה אחידה, במקרר כדי לשמור על ציפוי יציב שלא ידבקו
החומרים ל-36 קוביות:
לבסיס לוטוס ואגוזים:
150 גרם עוגיות לוטוס
50 גרם לוז, או פקאן טבעיים
קורט מלח
50 גרם חמאה, מומסת
לעוגת גבינה ושוקולד לבן:
150 גרם שוקולד לבן, קצוץ
450 גרם(2 גביעים) גבינת שמנת 25-30% – ניתן להמיר ל450 גר' גבינה מסוננת 5 שעות כך העלות זולה יותר.
50 גרם (רבע כוס) סוכר
1/2 כפית מחית וניל או תמצית
1 כף קמח
2 ביצים גדולות
לציפוי לוטוס מומס:
צנצנת ממרח לוטוס
הכנת בסיס לוטוס ואגוזים:
מחממים תנור 160 מעלות לא טורבו טוחנים עוגיות אגוזים קינמון ומלח לפירורים דקים. מוסיפים חמאה מומסת מערבבים ומהדקים לתחתית תבנית מרופדת בנייר אפייה
הכנת עוגת גבינה ושוקולד לבן:
מערבבים גבינת שמנת או גבינה מסוננת, סוכר, מחית וניל וקמח מוסיפים ביצים ומערבבים מוסיפים שוקולד מומס ומאחדים יוצקים על התחתית ואופים 35-40 דקות עד שיציב בדפנות ורוטטת במרכז. פותחים מעט את דלת התנור ומצננים שעה בתנור ואז בטמפרטורת החדר ואז הקפאה כמה שעות חותכים קוביות 3 ס"מ ומקפיאים
לציפוי לוטוס מומס:
ממרח הלוטוס מממיסים במיקרו וטובלים בקערת הציפוי
מניחים להתקשות במקפיא.
הצעת הגשה, ניתן לחתוך באלכסון כל קוביה כך שהמראה שיתקבל יהיה מרשים ומעורר תאבון.
3 תגובות
הכנתי ויצא מושלם!!! תודה על המתכון
נראה ממש טעים…
איזה כמות ממרח לוטוס? כמה גר?
מזה צינצנת וושליש? כמה גר?