כמה פשוט כך טעים: קרנץ' גבינה בציפוי לוטוס

שיתוף ב email
שיתוף ב print

קרנץ' גבינה מצופה אלו קוביות גבינה מצופות – עוגת גבינה שוקולד לבן ולוטוס אותה ניתן להקפיא. גודל  התבנית 20/20 ( 36 יחידות)

גיוונים: ניתן לצפות בשוקולד מריר/חלב 350 גרם מומס ו- 2 כפות שמן מומלץ לאחסן בשכבה אחידה, במקרר כדי לשמור על ציפוי יציב שלא ידבקו

החומרים ל-36 קוביות:

לבסיס לוטוס ואגוזים:
150 גרם עוגיות לוטוס
50 גרם לוז, או פקאן טבעיים
קורט מלח
50 גרם חמאה, מומסת

לעוגת גבינה ושוקולד לבן:
150 גרם שוקולד לבן, קצוץ
450 גרם(2 גביעים) גבינת שמנת 25-30% – ניתן להמיר ל450 גר' גבינה מסוננת 5 שעות כך  העלות זולה יותר.
50 גרם (רבע כוס) סוכר
1/2 כפית מחית וניל או תמצית
1 כף קמח
2 ביצים גדולות

לציפוי לוטוס מומס:
צנצנת ושליש ממרח לוטוס

הכנת בסיס לוטוס ואגוזים:
מחממים תנור 160 מעלות לא טורבו טוחנים עוגיות אגוזים קינמון ומלח לפירורים דקים. מוסיפים חמאה מומסת מערבבים ומהדקים לתחתית תבנית מרופדת בנייר אפייה

הכנת עוגת גבינה ושוקולד לבן:
מערבבים גבינת שמנת או גבינה מסוננת, סוכר, מחית וניל וקמח מוסיפים ביצים ומערבבים מוסיפים שוקולד מומס ומאחדים יוצקים על התחתית ואופים 35-40 דקות עד שיציב בדפנות ורוטטת במרכז. פותחים מעט את דלת התנור ומצננים שעה בתנור ואז בטמפרטורת החדר ואז הקפאה כמה שעות חותכים קוביות 3 ס"מ ומקפיאים

צילום טלי ישראלי
צילום טלי ישראלי

לציפוי לוטוס מומס:
ממרח הלוטוס מממיסים במיקרו וטובלים בקערת הציפוי
מניחים להתקשות במקפיא.

צילום טלי ישראלי
צילום טלי ישראלי

הצעת הגשה, ניתן לחתוך באלכסון כל קוביה כך שהמראה שיתקבל יהיה מרשים ומעורר תאבון.

חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


3 תגובות

  1. מישי שאוהבתותךך הגב

    טלטול האלופה!!!
    כבוד!!!
    תמשיכי לפנק בכאלו וטעמים
    עדיין מחכה לטעימות שלב ב'

  2. אחת שאוהבת לאפות הגב

    נראה ממש טעים…
    איזה כמות ממרח לוטוס? כמה גר?

  3. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגב

    מזה צינצנת וושליש? כמה גר?

x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן