רחלי לוי מגישה לכן מתכון לתשעת הימים- קליל, טעים בריא ומהיר…תפוחי אדמה

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים

6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום כתושות
חמאה לטיגון
1/2 קופסת פטריות
2 גבעולי סלרי
1 חבילת טונה
מעט חלב
מלח
פלפל
גבינה לבחירה -צהובה, חמד וכו'

אופן ההכנה

מבשלים את התפוחי אדמה עד לריכוך.
תוך כדי מטגנים את הבצל והשום בחמאה עד להזהבה, מוסיפים פטריות מטגנים עוד קצת.
מוסיפים את הטונה, הסלרי, מעט החלב מתבלים לפי הטעם. מבשלים 2-3 דקות על אש בינונית.
כשהתפוחי אדמה מרוככים, מסננים את המים משאירים על אש דלוקה עם מעט שמן, מוסיפים את שאר החומרים מהמבחת, מערבבים בעדינות היטב, ובסוף מוסיפים את הגבינה המגוררת.
יוצא מעדן! בתאבון


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.