יום שני

|

|

20/01/2025

לאישה החרדית

|

|

|

20/01/2025

|

יום שני

קינוח גבינה צבעוני, קופצני ופורימי מאוד!/ מירב מלכה

החומרים:

500 מל שמנת מתוקה

200 גרם שוקולד לבן

6 כפות גבינת שמנת

עדשים

אופן ההכנה:

להקציף 400 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט.
להמיס שוקולד לבן עם 100 מ"ל שמנת מתוקה ולאחר ההמסה לערבב יחד עם השמנת שהקצפנו.
להוסיף גבינת שמנת ולזלף לכוס.
ניתן להוסיף תותים טחונים לחצי מהקרם עם מעט צבע מאכל אדום ולעשות שכבות צבעוניות.
בין שכבה לשכבה לפזר עדשים ולסיום שוב עדשים.
בהצלחה

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים