קינוח גבינה צבעוני, קופצני ופורימי מאוד!/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

החומרים:

500 מל שמנת מתוקה

200 גרם שוקולד לבן

6 כפות גבינת שמנת

עדשים

אופן ההכנה:

להקציף 400 מ"ל שמנת מתוקה למרקם יוגורט.
להמיס שוקולד לבן עם 100 מ"ל שמנת מתוקה ולאחר ההמסה לערבב יחד עם השמנת שהקצפנו.
להוסיף גבינת שמנת ולזלף לכוס.
ניתן להוסיף תותים טחונים לחצי מהקרם עם מעט צבע מאכל אדום ולעשות שכבות צבעוניות.
בין שכבה לשכבה לפזר עדשים ולסיום שוב עדשים.
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.