החומרים:
300 גרם גבינה צהובה מגורדת
50 גרם גבינת חמד פיראוס מפוררת
2 כפות קמח רגיל
2 ביצים
מעט מלח (שימו לב: גבינת חמד עצמה היא מלוחה)
מעט פלפל שחור
פרורי לחם
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
לערבב את הגבינות, הקמח והביצים בקערה. להוסיף מלח ופלפל ולערבב עד לקבלת עיסה אחידה. להניח בצד לרבע שעה (בימים חמים מומלץ להכניס למקרר).
להוציא את העיסה ולהכין ממנה כדורים. אם העיסה נדבקת לידיים, מומלץ להרטיב אותם.
להכין צלחת עם פירורי לחם ולטבול כל כדור בפירורי לחם.
להכניס לטיגון בשמן עמוק עד להזהבת פירורי הלחם.
מומלץ לאכול חם.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן