חטיף טעמי בייתי מחומרים זמינים / אפרת גרינשפן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

לשכבה למטה:
( לפי כוס חד"פ חמה)
שתי כוסות קורנפלקס
60 גרם חמאת קקאו או 2 כפות שמן
200 גרם שוקולד חלב
כף דבש
שלוש כפות לוטוס
לשכבת הקרמל:
כוס שמנת מתוקה
כוס סוכר
לשכבת הציפוי:
200 גרם שוקולד חלב
50 גרם שוקולד מריר


אופן ההכנה:
1.לערבב את כל החומרים של השכבה הראשונה ולשטוח על תבנית בגודל מחברת
להקפיא לחצי שעה
2.בנתיים מכינים את הקרמל
את הסוכר שמים בסיר על הלהבה הכי גבוהה ומחכים עד שהסוכר מתקרמל ונהיה בצבע חום זהוב ולא נישאר שום גושים
של סוכר מנמיכים את הלהבה מוסיפים בהדרגה את השמנת מתוקה נוצר גושים לא לפחד !
זה נמס .אחרי ששמנו את כל השמנת ממשיכים לבשל עד שנוצר קרם ונמסו כל הגושים של הסוכר מורחים על השכבה הראשונה ומקפיאים לעוד שעתיים
3.לאחר שעתיים לחתוך את הטעמי למלבנים ולהניח על רשת
4.לציפוי להמיס את כל החומרים ולשפוך על הטעמי ששמנו על הרשת
בהצלחה

חדש באתר

השארת תגובה

לתשומת לבכן התגובות מוצגות לאחר אישור המערכת


3 תגובות

  1. חפצי הגב

    מה אפשר לשים במקום ממרח לוטוס?
    ריבת חלב הולך?? ממש רוצה להכין לשבת …

  2. תמר הגב

    נראה מעולה! מה אפשר לשים במקום חמאת קקאו?

x איזור הפורומים והקבוצות
של קול כבודה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן