גלידת קפה עם שקדים מקורמלים:)

שיתוף ב email
שיתוף ב print

חני שפיגלמן 

| דרגת קושי: בינוני | 

חומרים:

גלידת קפה

500 מ״ל (2 מכלים) שמנת מתוקה

2 כפות מידה של קפה אייס נמס

37 גרם (4 כפות גדושות) אבקת סוכר

27 גרם (2 כפות) סוכר לבן

24 גרם (2כפות) פודינג שוקולד לבן

שקדים בקרמל 

2 כוסות שקדים טבעיים

1 כוס סוכר

1/4 כוס שמן 

אופן ההכנה:

הכנת הגלידה: מכניסים לקערת המיקסר, שמנת, קפה, אבקת סוכר, סוכר ופודינג מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. 

 לשקדים בקרמל: מכניסים לסיר את השקדים, סוכר ושמן על להבה בינונית, מערבבים כל הזמן עד להיווצרותו של הקרמל, להזהר משריפת הקרמל, מכבים ושופכים על נייר אפיה, מפרידים את השקדים ושוברים גס באמצעות כמה סיבובים במעבד מזון או בעזרת פטיש שניצלים.

מוסיפים את השקדים לגלידה בתנועות קיפול עדינות.

מעבירים להקפאה למשך 10 שעות לפחות

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.