חני שפיגלמן
| דרגת קושי: בינוני |
חומרים:
גלידת קפה
500 מ״ל (2 מכלים) שמנת מתוקה
2 כפות מידה של קפה אייס נמס
37 גרם (4 כפות גדושות) אבקת סוכר
27 גרם (2 כפות) סוכר לבן
24 גרם (2כפות) פודינג שוקולד לבן
שקדים בקרמל
2 כוסות שקדים טבעיים
1 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
אופן ההכנה:
הכנת הגלידה: מכניסים לקערת המיקסר, שמנת, קפה, אבקת סוכר, סוכר ופודינג מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
לשקדים בקרמל: מכניסים לסיר את השקדים, סוכר ושמן על להבה בינונית, מערבבים כל הזמן עד להיווצרותו של הקרמל, להזהר משריפת הקרמל, מכבים ושופכים על נייר אפיה, מפרידים את השקדים ושוברים גס באמצעות כמה סיבובים במעבד מזון או בעזרת פטיש שניצלים.
מוסיפים את השקדים לגלידה בתנועות קיפול עדינות.
מעבירים להקפאה למשך 10 שעות לפחות
עוד כתבות שעשויות לעניין אותך:
מילקשייק קל להכנה וטעים!
עוגת שוויצריה הקטנה- קרם מסקרפונה, שוקולד מריר קראנצ' ואגוזים מקורמלים, על מרנג שוקולד ואגוזים, ומעליו נטיפי קרם שוקולד לבן
מתכוני שבועות: לזניה קוטג' וגבינות
חני שפיגלמן מגישה: קרמשניט במילוי קרם שנטילי קפה, פשוט וטעים!
עוגת גבינה בציפוי גאנש שוקולד לבן וקפה והפתעות טראפלס קפה