יום ראשון

|

ה׳ באלול ה׳תשפ״ד

|

08/09/2024

לאישה החרדית

|

ה׳ באלול ה׳תשפ״ד

|

|

08/09/2024

|

יום ראשון

מוס תותים ושוקולד לבן קינוח חלבי בטעם מופלא וקליל להכנה

חומרים

זמן הכנה- 20 דקות

6 מנות גדולות

החומרים:

200 גר' שוקולד לבן חלבי

3 מיכלי שמנת מתוקה

3 כפות א. סוכר

 כוס תותים  או פירות יער או שילוב של שניהם טחונים

אופן ההכנה

מכינים גנש שוקולד לב- ממיסים  את השוקולד , מחממים מעט, מוסיפים מחצית מהשמנת המתוקה, ומאחדים עם השוקולד המומס.  מקררים  12 שעות במקרר (ולא פחות מ 4 שעות ).

שמים בקערת המערבל את הגנש המוכן מהמקרר, מוסיפים את השמנת המתוקה  שנותרה, ומקציפים הכל יחד, עד למרקם קצפת רכה. נזהרים לא להקציף הקצפת יתר , ע"מ שלא יהפך לחמאה.  מחלקים את התערובת ל1/3 ו2/3, מוסיפים לכמות הגדולה יותר את  התותים הטחונים ואבקת הסוכר ומקפלים פנימה.

אם התערובת נוזלית מדי, מקציפים עוד קצת.

מזלפים לכוסות 2/3 מהמוס הורוד, ומעל 1/3 מהמוס הלבן

מקשטים בפירות יער ועלה נענע

התמונה באדיבות מגזין קטיפה

 


להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים