חומרים
זמן הכנה- 20 דקות
6 מנות גדולות
החומרים:
200 גר' שוקולד לבן חלבי
3 מיכלי שמנת מתוקה
3 כפות א. סוכר
כוס תותים או פירות יער או שילוב של שניהם טחונים
אופן ההכנה
מכינים גנש שוקולד לב- ממיסים את השוקולד , מחממים מעט, מוסיפים מחצית מהשמנת המתוקה, ומאחדים עם השוקולד המומס. מקררים 12 שעות במקרר (ולא פחות מ 4 שעות ).
שמים בקערת המערבל את הגנש המוכן מהמקרר, מוסיפים את השמנת המתוקה שנותרה, ומקציפים הכל יחד, עד למרקם קצפת רכה. נזהרים לא להקציף הקצפת יתר , ע"מ שלא יהפך לחמאה. מחלקים את התערובת ל1/3 ו2/3, מוסיפים לכמות הגדולה יותר את התותים הטחונים ואבקת הסוכר ומקפלים פנימה.
אם התערובת נוזלית מדי, מקציפים עוד קצת.
מזלפים לכוסות 2/3 מהמוס הורוד, ומעל 1/3 מהמוס הלבן
מקשטים בפירות יער ועלה נענע
התמונה באדיבות מגזין קטיפה
תגובה אחת
עשיתי ויצא מדהים וחוץ מזה שיצא לי 9 כוסות וגם בגודל יחסית גדול תודה רבה