חומרים
2 ביצים גדולות
3 כפות סוכר
רבע כוס שמן
כפית תמצית וניל
כוס חלב פושר / מים / חלב סויה
210 ג' קמח (כוס וחצי)
חצי כפית א. אפייה
מעט קינמון
קורט מלח
אופן ההכנה
1. להקציף ביצים וסוכר להוסיף את שאר המצרכים ולהקציף לבלילה אחידה.
2. להניח כ 2 כפות מלאות בבלילה במחבת חמה עם שמן לטגן עד שמזהיב ומופיעות בועיות קטנות, להפוך ולחכות עד שמוכן גם בצד השני.
3. להגיש עם מייפל, שוקולד, דבש…
תגובה אחת
אם שמים שתי ביצים
הפנייק יוצא חביתה
אני מאוד מומחית בלהכין פנקייק
אני מכינה כימעט כל יום