לבסיס:
250 גרם בסקוויטים.
2 כפות ריבת חלב.
4 כפות סוכר.
100 גרם שוקולד לבן.
1 כוס חלב.
25 גרם חמאה.
1/2 כוס שקדים מולבנים טחונים.
3 כפות ליקר אמרטו.
לגנאש:
250 גרם שוקולד מריר.
250 גרם שמנת מתוקה.
1 כף ריבת חלב.
אופן הכנה:
- מרסקים את הבסקוויטים לתוך קערה.
- ממיסים את החמאה עם ריבת החלב והשוקולד והחלב.
- שופכים לתוך הקערה עם הביסקוויטים.
- מוסיפים את השקדים הטחונים.
- מערבבים היטב.
- שופכים לתוך תבנית בינונית.
- משטחים בתבנית.
- מקפיאים ל30 דקות.
- בינתיים מכינים את הגנאש.
- ממיסים את השוקולד עם השמנת וריבת החלב.
- מערבבים לתערובת אחידה.
- יוצקים מהגנאש על הבסיס.
- מקררים לעוד 30 דקות.
- חותכים לקוביות ומגישים.