הקור בחוץ מצריך מרק חם ומנחם.
מרק גריסים בטעם קטיפתי ומפנק עם המון עשבי תיבול ומלא אהבה.
מרכיבים:
3 כוסות גריסים.
2 גזרים.
1 בצל לבן.
3 עלים של סלרי.
תבלינים: מלח וכורכום.
אופן ההכנה:
1. יש להשרות את הגריסים כ-1/2 שעה.
2. יש לטגן את הבצל והגזר כ-5 דקות ולאחר מכן יש להוסיף את עלי הסלרי.
3. יש להוסיף את התבלינים.
4. יש להוסיף את הגריסים ולטגן קלות.
5. יש להוסיף מים עד לכיסוי מלא של הסיר.
6. ולבשל עד לריכוך מלא של הגריסים.
7. במידה והגריסים עדיין לא מוכנים ניתן להוסיף עוד מים.
תהנו, עטרה😊
לקבלת מתכונים לחצו פה – https://wa.link/kqkc2p
תגובה אחת
טעות
3 כוסות גריסים זה מלאאא
מספיק כוס