חומרים
שמן זית
שקית כרובית קפואה
מלח
פלפל
אופן ההכנה
שמים בתחתית הסיר מעט שמן זית ומוסיפים את הכרובית, מפזרים מלח ופלפל ומטגנים קלות.
מוסיפים 5 כוסות מים ומבשלים כשעה.
לאחר שעה מסננים את הכרובית מהמים (אבל שומרים את המים!!!) ומרסקים אותה בבלנדר. מתבלים אותה לפי טעם ומעבירים חזרה למי הבישול.
מבשלים עוד חצי שעה.
יוצא מעדן!!!
2 תגובות
במה מתבלים את הכרובית הטחונה? את המלח והפלפל הרי שמים בהתחלה.
תודה
חיבת לציין
הערב הכנתי את המרק, תודות לפרסום שלכן,
יצא מעדן…