כל התוכן המעניין לאישה החרדית

יום שלישי

|

כ״ב בכסלו ה׳תשפ״ד

|

05/12/2023

כל התוכן המעניין לאישה החרדית

לאישה החרדית

|

כ״ב בכסלו ה׳תשפ״ד

|

|

05/12/2023

|

יום שלישי

בטעם עשיר ומפנק: מרק כרובית שלא תוכלו להפסיק לאכול

חומרים

שמן זית

שקית כרובית קפואה

מלח

פלפל

אופן ההכנה

שמים בתחתית הסיר מעט שמן זית ומוסיפים את הכרובית, מפזרים מלח ופלפל ומטגנים קלות.

מוסיפים 5 כוסות מים ומבשלים כשעה.

לאחר שעה מסננים את הכרובית מהמים (אבל שומרים את המים!!!) ומרסקים אותה בבלנדר. מתבלים אותה לפי טעם ומעבירים חזרה למי הבישול.

מבשלים עוד חצי שעה.

יוצא מעדן!!!


עכשיו בכותרות

עוגת שוקולד משובחת עם בצק פירורים/ השפית ליאורה כהן

לפני 2 חודשים

|

3

קינוח אוראו פרווה פשוט וטעים/ מירב מלכה

לפני 2 חודשים

|

1

סוד השלבים להכנת חלות מוצלחות! / יוכבד אלקסלסי

לפני 2 חודשים

|

4

עוגיות שושנים / יוכבד אלקסלסי

לפני 2 חודשים

|

4

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *