מרק כתום בגרסה משודרגת

שיתוף ב email
שיתוף ב print
חומרים
  • 2 בטטות
  • 1 בצל לבן גדול
  • 4 גזרים
  • 300 גרם דלעת או דלורית
  • כורכום טחון
  • מלח

אופן ההכנה

מקלפים את הבטטות והבצל.

חותכים את כל הירקות לקוביות בינוניות.

מכניסים לסיר ומכסים במים עד לגובה הירקות.

מוסיפים כורכום ומלח, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ-20 דקות.

טוחנים במעבד מזון יחד עם המים, לקבלת מרקם אחיד.


שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.