יום שני

|

|

14/10/2024

לאישה החרדית

|

|

|

14/10/2024

|

יום שני

מתכון למרק ערמונים פשוט נפלא…

חומרים

2 חבילות ערמונים 

1 ו-1/2 ליטר מים רותחים

1/2 כוס חלב סויה

1/3 כוס יין לבן

2 תפוחי אדמה גדולים

כף שמן זית כתית מעולה

קורט כמון (לא חובה)

קורט אגוז מוסקט

מלח ופלפל

אופן ההכנה
  • חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומכניסים אותם יחד עם הערמונים ושאר המרכיבים לסיר עם המים הרותחים לבישול של 15 דקות (משאירים 10 ערמונים שלמים בצד).
  • טוחנים את כל מרכיבי המרק בעזרת מערבל מוט עד לקבלת מרק סמיך. 
  • כותשים את הערמונים הנותרים, מתבלים, מוסיפים את שמן הזית ומבשלים על אש נמוכה במשך 10דקות נוספות על אש נמוכה. מגישים.

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים