חומרים
2 חבילות ערמונים
1 ו-1/2 ליטר מים רותחים
1/2 כוס חלב סויה
1/3 כוס יין לבן
2 תפוחי אדמה גדולים
כף שמן זית כתית מעולה
קורט כמון (לא חובה)
קורט אגוז מוסקט
מלח ופלפל
אופן ההכנה
- חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומכניסים אותם יחד עם הערמונים ושאר המרכיבים לסיר עם המים הרותחים לבישול של 15 דקות (משאירים 10 ערמונים שלמים בצד).
- טוחנים את כל מרכיבי המרק בעזרת מערבל מוט עד לקבלת מרק סמיך.
- כותשים את הערמונים הנותרים, מתבלים, מוסיפים את שמן הזית ומבשלים על אש נמוכה במשך 10דקות נוספות על אש נמוכה. מגישים.