חומרים
- 2 בטטות
- 1 בצל לבן גדול
- 4 גזרים
- 300 גרם דלעת או דלורית
- כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
- כורכום טחון
- מלח
אופן ההכנה
מקלפים את הבטטות והבצל.
חותכים את כל הירקות לקוביות בינוניות.
מכניסים לסיר ומכסים במים עד לגובה הירקות.
מוסיפים ג'ינג'ר מגורד בפומפייה, כורכום ומלח, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים כ-200 דקות.
טוחנים במעבד מזון יחד עם המים, לקבלת מרקם אחיד.
2 תגובות
טיגנתי את הבצל ואז הוספתי את שאר המרכיבים.
וכן הוספתי מעט פלפל לבן ויצא טעים ומחמם את הלב והנשמה…
מתכון מהמם!