חומרים
- 1 בצל קצוץ
- שמן קנולה
- 1 קילו ו-200 ג׳ בטטות (3 בטטות), מקולפות וחתוכות לקוביות
- 5-6 כוסות מים
- מלח, פלפל שחור, קינמון, אגוז מוסקט
- 3 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד ריכוך, מוסיפים את הבטטות, מערבבים קלות, מכסים במים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהבטטות מתרככות.
מרסקים בעזרת בלנדר מוט או מעבד מזון למרקם חלק ואחיד.
מוסיפים את התבלינים ומביאים לרתיחה שניה. טועמים ומתקנים תיבול.
תגובה אחת
תודה על המתכונים המוצלחים
רציתי לדעת אם אפשר שיהיה מרק בטטה מוקרם(שמנת /חמאה )
תודה