כל התוכן המעניין לאישה החרדית

יום שלישי

|

כ״ב בכסלו ה׳תשפ״ד

|

05/12/2023

כל התוכן המעניין לאישה החרדית

לאישה החרדית

|

כ״ב בכסלו ה׳תשפ״ד

|

|

05/12/2023

|

יום שלישי

מתכון למרק עגבניות ואורז

חומרים

2 כפות שמן קנולה


2 שיני שום קצוצות


1 בצל גדול קצוץ


4 עגבניות גדולות מרוסקות במגררת


מיכל רסק עגבניות מרוכז (260 גרם)


2 כפיות סוכר חום 


2 כפיות אורגנו מיובש


כ-2 כפיות מלח (או לפי הטעם) 


חצי כפית פלפל שחור


כפית גדושה פפריקה מתוקה


כף פטרוזיליה קצוצה


6 כוסות מים (מודדים במיכל של רסק העגבניות)


חצי כוס אורז שטוף או כוס אורז מבושל

אופן ההכנה
  • מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים בו את הבצל.
  • כשהבצל מתחיל להזהיב מוסיפים את השום והסוכר ומטגנים עוד קצת עד לקבלת גוון זהוב עמוק וריח קרמלי.
  • מוסיפים פנימה את העגבניות המרוסקות ומטגנים במשך כ-2-3 דקות.
  • מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עוד 2 דקות תוך כדי בחישה.
  • מוסיפים מים ותבלינים – מלבד המלח – ומביאים לרתיחה.
  • מבשלים במשך כ-40 דקות עד שהנוזלים מתחילים להצטמצם והמרק מסמיך.
  • מוסיפים את האורז והמלח ומבשלים עוד כ-20 דקות.
  • אם האורז כבר מבושל מוסיפים אותו לקראת סוף הבישול לכמה דקות אחרונות.
  • מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים היטב ומכבים את האש.

עכשיו בכותרות

עוגת שוקולד משובחת עם בצק פירורים/ השפית ליאורה כהן

לפני 2 חודשים

|

3

קינוח אוראו פרווה פשוט וטעים/ מירב מלכה

לפני 2 חודשים

|

1

סוד השלבים להכנת חלות מוצלחות! / יוכבד אלקסלסי

לפני 2 חודשים

|

4

עוגיות שושנים / יוכבד אלקסלסי

לפני 2 חודשים

|

4

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *