כל התוכן המעניין לאישה החרדית

יום חמישי

|

כ׳ באדר א׳ ה׳תשפ״ד

|

29/02/2024

כל התוכן המעניין לאישה החרדית

לאישה החרדית

|

כ׳ באדר א׳ ה׳תשפ״ד

|

|

29/02/2024

|

יום חמישי

כשתקראו את הפוסט הזה תבינו שהמרק הוא רק תירוץ

סבתי ע"ה הייתה ניצולת שואה, וביתה היה מלא בשאריות של אוכל, שפשוט לא הייתה מסוגלת לזרוק לפח, בראשה נצרבו הזכרונות מהמחנה, ששם אפילו שאריות של אוכל לא היה.

סבתי כבר איננה בין החיים, אך דבר אחד לקחתי ממנה, שאם עדיין אפשר להשתמש באוכל, אשתמש בו ולא אזרוק, וכך נולד מתכון זה, ניצול שאריות חלה לתוספת פיקטנית למרק.

בתיאבון!

 

חומרים:

  • 5 ־ 6 פרוסות שמנמנות משאריות של לחם/חלה מכל סוג ומכל מין
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל
  • 1/4 כפית תבלין בזיליקום יבש
  • 1/4 כפית אבקת שום
  • או כל תבלין אחר שמתחשק לכם

 

הכנה:

  1. מחממים תנור ל־180 מעלות.
  2. חותכים את הלחם לקוביות גדולות ושמים בקערה גדולה. מזלפים את השמן, בוזקים את התבלינים ומערבבים היטב בידיים.
  3. מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים במשך 10 ־12 דקות, עד שהקרוטונים יבשים ופריכים.
  4. מקררים לטמפרטורת החדר ושומרים בקופסה אטומה במדף גבוה. לא מגלים לאף אחד שהם שם עד שהמרק על השולחן.

פוסטים אחרונים

הנאום של מנכ"ל המלון | סיון רהב-מאיר

לפני 2 ימים

|

1

שכר ביום בחירות לרשויות המקומיות | עו"ד אסתי וייסלר

לפני 2 ימים

|

0

אפקט השמש של הבחירות בחיינו | נעה בזמן 04

לפני 2 ימים

|

0

פרנה | מירב מלכה

לפני 2 ימים

|

0

קחי איתך בתקופת הרישום לסמינרים: אהבה עצמית ותבונה יתרה

לפני 2 ימים

|

1

34 שנים של ניסיון ואמינות: בדבי וולף תהיי בטוחה שהכל יעבור חלק

לפני 2 ימים

|

0

במכבי שירותי בריאות בני ברק: שירותי רפואה דחופה נגישים ומתקדמים הכי קרוב לבית

לפני 3 ימים

|

0

נייר דבק ומים: כך תתחילו להכין יצירות בתלת מימד!

לפני 3 ימים

|

0

עוגת תפוח-גזר פשוטה וטעימה במיוחד

לפני 3 ימים

|

0

מעניין: מה אומר הצבע על הטבע?

לפני 4 ימים

|

2

מה התחדש, בשעה של שתיקה? | סיון רהב-מאיר

לפני 4 ימים

|

0

טיפים יעילים לעיצוב "משרד ביתי" | תמי רוטנברג

לפני 4 ימים

|

0

הרופא לשבורי לב

לפני 4 ימים

|

2

פסטרמה ביתית בטעמים עשירים

לפני 4 ימים

|

0

8 טיפים: איך להיראות כמה מידות פחות , בלי דיאטה...

לפני 4 ימים

|

5

הפרנסה שלכם מתחילה כאן!

לפני 4 ימים

|

0

מסיבת החוויות | אפרת ברזל

לפני 6 ימים

|

0

עוגת לוטוס ואגוזים | מירב מלכה

לפני 6 ימים

|

0

חשיבות איסור אמירה שלילית על עצמנו | פרשת תצוה

לפני 6 ימים

|

0

מהסמינר לתפקיד בכיר בחברת אינטל

לפני 7 ימים

|

2

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

4 תגובות

  1. אני מצדיעה לכל אותן נשים שיודעות לנצל את השאריות .גם אני למדתי מנסיוני במטבח ותאמינו לי כואב לזרוק אוכל..את קונה עומדת מבשלת טורחת אז אם אפשר תעשי משהו כשנשאר.דוגמא קטנה נשארים לי סלטים של שבת החלטתי שאני לא משאירה עד שנזרק בפח אני עושה מהכל סלט.את המטבוחה שופכת לקערה קוצצת את החצילים המטוגנים או אפויים גם הסלט גמבות נכנס יפה לתמונה מוסיפה בצל קצוץ מעט לימון כבוש מערבבת..אימלא איזה טעים.חותכת להם בגט טרי או החלה שנשארה משבת או הלחם בית מחממת בתנור יוצא קרנץ מכניסה בעדינות בעזרת כף אפשר תוספת של שניצל או פסטרמה או טונה.סנדויץ דליקטס..

  2. שימי לב קרוטונים ביתיים מחלות ברכתם המוציא בשונה מכאלה המיוצרים במפעל ויתכן וצריך ליטול ידיים ולברך ברכת המזון אם הם בכמות גדולה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *