כנאפה גבינות / תהילה אביטן

שיתוף ב email
שיתוף ב print
החומרים למחבת בקוטר 26:
350 גרם אטריות קדאיף (קפואות)
150 גרם חמאה מומסת
250 גרם גבינת ריקוטה קלאסית 5%
150 גרם גבינת טוב טעם
100 גרם גבינת מוצרלה (לא חובה)
50 גרם אבקת סוכר
1 כפית תמצית מי ורדים
1 כוס מים
1/2 כוס סוכר
להגשה:
100 גרם פיסטוק/ שקדים קצוצים
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את הגבינות ואבקת הסוכר ומניחים בצד
מבשלים בסיר קטן את כוס המים, תמצית מי הורדים והסוכר כ-15 דקות על להבה נמוכה.
מניחים את אטריות הקדאיף בקערה ושופכים מעל את החמאה המומסת.
מערבבים עם כפות הידיים כך שכל אטריות הקדאיף יספגו את החמאה.
מניחים חצי מכמות האטריות על מחבת חמה ומורחים את תערובת הגבינות.
מניחים מעל הגבינה את החצי השני של אטריות הקדאיף ומשאירים על המחבת כ- 5 דקות.
הופכים בזהירות לצד השני לכ- 5 דקות נוספות, עד שהאטריות הינן בצבע זהוב.
שופכים מעל את הסירופ.
מפזרים שקדים,או פיסטוקים קצוצים מעל.

תהילה אביטן

0504153020

tehilali3020@gmail.com

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

4 תגובות

    1. כמו שיש בורקס גבינה, ובורקס בשר:)
      כנאפה היא המעטפת ואפשר למלא אותה במלוח או מתוק, בבשרי או חלבי.
      בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.