עוגיות בצק פריך במילוי תמרים וקינמון / תהילה אביטן

שיתוף ב email
שיתוף ב print
מצרכים לבצק הפריך:
חצי כוס מים פושרים
חצי כוס שמן
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
1 מרגרינה רכה מאד עד מומסת
4 (עד 4 וחצי) כוסות קמח רגיל
למלית ניתן למרוח:
שוקולד, חלבה, קונפיטורות שונות, ריבות בתוספת קינמון או אגוזים קצוצים וכל מה שאתם אוהבים.
אופן ההכנה:
מחממים תנור אפיה ל-180 מעלות.
מניחים בקערה את המצרכים לפי הסדר ומתחילים ללוש את הבצק, אם הבצק דביק מדי מוספים עוד טיפה קמח, ולשים בעדינות עד ליציקת בצק אחיד. להיזהר לא ללוש יותר מידי.
מחלקים את הבצק ל-4 כדורים.
לוקחים כל כדור ומרדדים אותו למלבן של כ- 1/2 ס"מ.
מורחים את המלית שבחרתם, ניתן גם למרוח כמה מליות שונות.
מגלגלים לרולדה ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
חותכים את הרולדה לפרוסות בעובי של 2 ס"מ
אופים עד שהבצק מקבל גוון זהוב, זהירות לא לאפות יותר מידי.
מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
בתיאבון!

תהילה אביטן

0504153020

tehilali3020@gmail.com

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

5 תגובות

  1. בצק מעולה…רך נעים..כל המוצרים נגישים וזולים…עשיתי כמות כפולה של בצק וחצי הקפאתי ללא מילוי לפעם הבאה…
    תודה למשתפת המתכון..
    מומלץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.