עוגה קלה וטעימה לצאת הצום, 5 דק עבודה ויש לכם עוגה מעולה
מתכון של קרין גורן
כמות ל2 תבניות אינגלישקייק
חומרים:
3 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
כוס אגוזים
סוכר וקינמון
סירופ מייפל
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה בעזרת מטרפה את הביצים עם הסוכר השמן והמיץ תפוזים. מוסיפים את הקמח והאבקת אפייה וטורפים רק עד שאין גושים!
מעבירים לתבניות אינגלישקייק ומפזרים מלמעלה שברי אגוזים.
מערבבים בקערה 3 כפות סוכר וכפית קינמון ומפזרים מעל העוגות. אופים בתנור שחומם מראש על 160 מעלות, בערך חצי שעה עד שקיסם יוצא יבש. כשהעוגה יוצאת מהתנור מזלפים סירופ מייפל בנדיבות
6 תגובות
האם אפשר להקציף את הביצים במיקסר ?אין לי מטרפה
ב.האם טוב להכין יומים קודם? תודה
יוצא חבל"ז!!!!!!!!!😋
ממש ממש טעים! מומלץץץץץ!!!
למירי- אני עשיתי בכוס חד פעמית רגילה שקופה שקונים ברמי לוי,
יצא מעולה👌👌👍👍👍👍👍👍👍👍
גם אני רוצה להגין איפשר את המתכון
אשמח לדעת בכל מתכון את הכמות המדויקת של המוצרים. את גודל הכוס מדידה
גם אני אשמח לדעת לפי כוס ולא לפי גרמים
תכיני בעזרת כוס חד פעמית