בצק
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
1 כוס סוכר
2 כוסות מים פושרים
2 ביצים
1 כוס שמן
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
לערבב את החומרים היבשים ולהיזהר שהמלח לא יגע ישירות בשמרים, להוסיף את החומרים האחרים ולהשאיר להתפחה לכשעה.
מילוי שוקולד:
6 כפות פודינג וניל (חבילה)
1 3/4 כוס סוכר
1 כוס קקאו
1/2 כוס מים
3/4 כוס שמן
1 ביצה
לערבב הכל לקרם חלק ואחיד למריחה.
למרוח מעל:
ביצה. טיפה מים.
טיפה סילאן.180 כ-30-40 דקות.
בהצלחה.
9 תגובות
חוזרת למתכון כדי להגיב שעוד נשים יהנו!
מתכון מוצלח במיוחד
יצא לי להכין עשרות פעמים
מילוי מעולה
מומלץ מאד
מילוי מושלם……………………….
הנחתי בצק מרודד על תבנית אינגליש קייק,
שפכתי את המילוי, סגרתי מלמעלה את הבצק-
יצאה עוגה מושלמת- נוזלת שוקולד………..
תודה!
האם אפשר לעשות מקמח כוסמין 80% ?
רוצה לעשות רוגלך זה מתאים הבצק?
מה זה לא לגעת בשמרים המלח?איך לא?
ביצה גם במילוי שוקולד??
העוגה מדהימה, באמת מילוי נדיר
שיפי- תעדכני אותנו איך יצאה העוגה!
תודה!
לדעתי הכונה שכוס המידה בבצק היא כוסחד פעמית של שתיה קרה, וכוס המדידה של המלית היא כוס של שתיה חמה.
נראהמתכון טעים. אני מכינה עכשיו למוצאי הצום ולסוכות
מה הכוונה כוס שתיה חמה/קרה?