עוגת שמרים עם מילוי נדיר! / פדרלין

שיתוף ב email
שיתוף ב print

בצק
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
1 כוס סוכר
2 כוסות מים פושרים
2 ביצים
1 כוס שמן
1 כפית מלח

אופן ההכנה:
לערבב את החומרים היבשים ולהיזהר שהמלח לא יגע ישירות בשמרים, להוסיף את החומרים האחרים ולהשאיר להתפחה לכשעה.
מילוי שוקולד:

6 כפות פודינג וניל (חבילה)
1 3/4 כוס סוכר
1 כוס קקאו
1/2 כוס מים
3/4 כוס שמן
1 ביצה
לערבב הכל לקרם חלק ואחיד למריחה.


למרוח מעל:
ביצה. טיפה מים.
טיפה סילאן.180 כ-30-40 דקות.
בהצלחה.

 

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

8 תגובות

  1. מילוי מושלם……………………….
    הנחתי בצק מרודד על תבנית אינגליש קייק,
    שפכתי את המילוי, סגרתי מלמעלה את הבצק-
    יצאה עוגה מושלמת- נוזלת שוקולד………..
    תודה!

  2. לדעתי הכונה שכוס המידה בבצק היא כוסחד פעמית של שתיה קרה, וכוס המדידה של המלית היא כוס של שתיה חמה.
    נראהמתכון טעים. אני מכינה עכשיו למוצאי הצום ולסוכות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.