האמת שעד לא מזמן זה משהו שפחות התחבר לי גבינה ושוקולד משהו במתיקות המוגזמת החיבור לא עבד לי. עד שניסיתי לשלב את הבראוניז עם מלית גבינה שוקולד לבן (ללא סוכר) המתיקות מתקבלת מהשוקולד הלבן והתוצאה לא חמוצה ומשתלבת מדהים עם טעמי הבראוניז.
ולטקסטורה נוספת הוספתי עוגיות אוראו ויצא חלום. אתם חייבים לנסות ולספר לי איך יצא.
תבנית בקוטר 20/30
לשכבת הבראוניז:
180 גרם שוקולד מריר
180 גרם חמאה
200 גרם סוכר (1 כוס)
3 ביצים בטמפרטורת החדר
חצי כפית מלח
75 גרם קמח
60 גרם קקאו מנופה
לשכבת גבינה שוקולד לבן:
250 גרם שוקולד לבן
60 מ״ל שמנת מתוקה
4 ביצים בטמפרטורת החדר
500 גרם גבינה לבנה 9%
לקישוט: (לא חובה)
מיני עוגיות אוראו מופרדות
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל175 מעלות.
מרפדים ומשמנים תבנית/מסגרת בנייר אפיה.
ממיסים שוקלד וחמאה במיקרוגל בקערה בינונית בפולסים קצרים עד לקבלת שוקלד מבריק וחלק.
טורפים ומוסיפים סוכר מלח ביצים אחד אחד. וטורפים לתערובת אחידה מוסיפים קמח וקקאו .
מערבבים רק עד איחוד.
יוצקים את התערובת הבראוניז לתבנית
ומשטחים באופן שווה
אופים 15 דקות ומצננים
ממניכים את חום התנור ל150 מעלות (חום עליון תחתון)
ומכינים את תערובת הגבינה:
ממיסים שוקולד לבן ושמנת מתוקה בפולסים קצרים במיקרוגל לתערובת חלקה.
מוסיפים גבינה טורפים ומוסיפים ביצים כל פעם ביצה וטורפים לתערובת חלקה מוזגים מעל שכבת הבראוניז מניחים עוגיות בזהירות .
ואופים עוד 50 דקות.
מצננים ומקררים לפני שפורסים.
פורסים לריבועים (סכין חדה נקיה וטבילה במים רותחים)
עקבו אחרי גם כאן
או כנסו לאתר שלי כאן