בראוניז גבינה / חסי סגל

שיתוף ב email
שיתוף ב print

האמת שעד לא מזמן זה משהו שפחות התחבר לי גבינה ושוקולד משהו במתיקות המוגזמת החיבור לא עבד לי. עד שניסיתי לשלב את הבראוניז עם מלית גבינה שוקולד לבן (ללא סוכר) המתיקות מתקבלת מהשוקולד הלבן והתוצאה לא חמוצה ומשתלבת מדהים עם טעמי הבראוניז.

ולטקסטורה נוספת הוספתי עוגיות אוראו ויצא חלום. אתם חייבים לנסות ולספר לי איך יצא.

 

 

תבנית בקוטר 20/30

לשכבת הבראוניז:

180 גרם שוקולד מריר

180 גרם חמאה

200 גרם סוכר (1 כוס)

3 ביצים בטמפרטורת החדר

חצי כפית מלח

75 גרם קמח

60 גרם קקאו מנופה

 

לשכבת גבינה שוקולד לבן:

250 גרם שוקולד לבן

60 מ״ל שמנת מתוקה

4 ביצים בטמפרטורת החדר

500 גרם גבינה לבנה 9%

 

לקישוט: (לא חובה)

מיני עוגיות אוראו מופרדות

 

אופן ההכנה:

מכינים את התערובת הבראוניז:

מחממים תנור ל175 מעלות.

מרפדים ומשמנים תבנית/מסגרת בנייר אפיה.

ממיסים שוקלד וחמאה במיקרוגל בקערה בינונית בפולסים קצרים עד לקבלת שוקלד מבריק וחלק.

טורפים ומוסיפים סוכר מלח ביצים אחד אחד. וטורפים לתערובת אחידה מוסיפים קמח וקקאו .

מערבבים רק עד איחוד.

יוצקים את התערובת הבראוניז לתבנית

ומשטחים באופן שווה

אופים 15 דקות ומצננים

ממניכים את חום התנור ל150 מעלות (חום עליון תחתון)

ומכינים את תערובת הגבינה:

ממיסים שוקולד לבן ושמנת מתוקה בפולסים קצרים במיקרוגל לתערובת חלקה.

מוסיפים גבינה טורפים ומוסיפים ביצים כל פעם ביצה וטורפים לתערובת חלקה מוזגים מעל שכבת הבראוניז מניחים עוגיות בזהירות .

ואופים עוד 50 דקות.

מצננים ומקררים לפני שפורסים.

פורסים לריבועים (סכין חדה נקיה וטבילה במים רותחים)

 

עקבו אחרי גם כאן 

או כנסו לאתר שלי כאן

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.